Засніженою Полтавою гуляв босий трирічний хлопчик

Засніженою Полтавою гуляв босий трирічний хлопчик
Батьки малюка часто зловживають спиртними напоями

Босого та майже роздітого 3-річного хлопчика виявили небайдужі громадяни та викликали поліцію

У Полтаві небайдуже повідомили про дитину, яка перебуває без догляду дорослих. Інцидент стався 10 січня.

Як пише патрульна поліція Полтавської області, близько 18-ї години на лінію 102 надійшло повідомлення від перехожого про те, що по вулиці Сакко бігає дитина без нагляду дорослих. Коли патрульні прибули на виклик, то були шоковані, адже дитина бігала по снігу без взуття та в легкому одязі.

Голодного та замерзлого хлопчика було доставлено додому. Наляканому та збентеженому маленькому герою полтавські правоохоронці подарували іграшку.

Як виявилося, батьки малюка часто зловживають спиртними напоями та безліч разів притягалися до адміністративної відповідальності, мати має судимість за кримінальне правопорушення.

На місце події прибули співробітники підрозділу ювенальної превенції, які склали на матір відповідні адміністративні матеріали.

Також патрульні направили відповідні листи до Служби у справах дітей Подільської районної у м. Полтава ради та до Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді аби спільними зусиллями не допустити подальших випадків неналежного виконання батьками цього хлопчика своїх батьківських обов’язків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: