Аваков повідомив, коли рятувальники отримають перші гелікоптери Airbus

Аваков повідомив, коли рятувальники отримають перші гелікоптери Airbus
Арсен Аваков (зліва)

Міністр пообіцяв, приділяти увагу підвищенню заробітних плат особового складу ДСНС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в цьому році Державна служба з надзвичайних ситуацій отримає перші гелікоптери Airbus для аеромедичної евакуації. Відповідні слова очільника міністерства наводить прес-служба відомства.

«У рамках запуску системи авіаційної безпеки та цивільного захисту МВС, вже в цьому році ДСНС отримає перші французькі гелікоптери Airbus для аеромедичної евакуації, в тому числі із зони ООС, та пошуково-рятувальних операцій. Це той рівень, на якому працюють рятувальники у європейських країнах», - розповів він.

Аваков зазначив, що європейський рівень роботи рятувальників можливий лише тоді, коли особовий склад мотивований та забезпечений.

«2018 рік ‑ це рік служби з надзвичайних ситуацій. Особливу увагу ми приділяємо підвищенню заробітних плат особового складу, переоснащенню підрозділів та забезпечення житлом.90 мільйонів гривень закладено лише в державному бюджеті на будівництво житла. Минулого року ми підняли заробітну платню вдвічі, і ця тенденція буде продовжуватись», - пообіцяв міністр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: