Екс-нардеп заявив, що у Львові за участю «Самопомочі» пройшла російська спецоперація

Екс-нардеп заявив, що у Львові за участю «Самопомочі» пройшла російська спецоперація
Екс-депутат висловив впевненість, що організатори акції будуть допитані в Генеральній прокуратурі, Службі безпеки України

Акція «Львов говорит по-русски» була операцією спецслужб РФ, впевнений Юрій Михальчишин

Колишній народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин заявив, що у 2014 році партія «Самопоміч» провела у Львові акцію «Львов говорит по-русски», яка була операцією російських спецслужб. Відповідна заява екс-парламентаря прозвучала у телеефірі.

«У Львові у березні 2014 року, в той час коли вже в Криму господарювали «зелені чоловічки» Путіна, і наприкінці лютого, ще до того за тиждень, представники цієї прекрасної політичної партії проводили акцію. Вдумайтеся у її назву. «Львов говорит по-русски». Це була спеціальна операція російських спецслужб, інспірована агентурною мережею на території України», - сказав він.

Екс-депутат висловив впевненість, що організатори акції будуть допитані в Генеральній прокуратурі, Службі безпеки України «за підігрування оперативним іграм російських спецслужб за ганебну акцію «Львов говорит по-русски». За його словами, це станеться при новому голові СБУ.

Нагадаємо, через наростання розбіжностей між власним баченням концепції виборчої кампанії для «Свободи» на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року і планами керівництва партії щодо останніх, а також у зв'язку з низкою інших причин, у вересні 2014 року Михальчишин написав заяву про призупинення свого членства у ВО «Свобода». Після цього почав працювати в СБУ консультантом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: