Екс-омбудсмен Лутковська зібралась в президенти?

Екс-омбудсмен Лутковська зібралась в президенти?
Валерія Лутковська

Лутовська переконана, що здатна бути реальним гарантом дотримання конституційних прав і свобод людини

Валерія Лутковська, екс-уповноважена з прав людини, не виключає можливість того, що братиме участь у наступних виборах президнта України. Про це вона заявила в інтерв’ю «Главкому».

Нещодавно стало відомо, що Лутковська разом зі своєю командою створює громадську організацію, яка дозволить екс-омбудсмену продовжити займатися захистом прав людини. На питання, чи не розглядає вона таку організацію як своєрідний трамплін для участі в майбутніх президентських виборах, Лутковська відповідає, що як мінімум «думати їй ніхто не заборонить, в тому числі, і про такі нездійсненні мрії».

«Ми обговорювали з друзями, колегами, що було б значно простіше захищати права людини на трошки іншому рівні. Спробувати себе на якихось виборах і подивитися, наскільки це питання цікаве для населення. Я в принципі жартувала з цього приводу, що у випадку моєї участі у виборах президента, ми б дійсно мали шанс обрати реального гаранта дотримання конституційних прав і свобод людини», — пояснює екс-омбудсмен.

Вона підкреслює, що наразі не знає, наскільки реально зробити такий крок. «Поки що грошей на перший внесок ні у мене, ні у моїх колег немає», — додає Лутковська.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Валерія Лутковська: Хочу спробувати себе на виборах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: