Льовочкін: Проект бюджету - це бюджет війни

Льовочкін: Проект бюджету - це бюджет війни
Сергій Льовочкін
Фото з відкритих джерел

«Ми вимагаємо, щоб увесь план роботи парламенту був підпорядкованим мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі»

Опозиційний блок готовий голосувати за всі законопроекти, які наближають мир в Україні. Про це заявив народний депутат Сергій Льовочкін в кулуарах парламенту.

«Те, що проходять переговори між основними партнерами в мирному врегулюванні - це дуже важливо. Тому що єдиний шлях до миру - це дипломатичні переговори. Що стосується позиції Опозиційного блоку - вона дуже проста: ми готові підтримувати будь-які законопроекти, які наближають мир в Україні. Це головне завдання, яке ми ставимо перед собою. Тому нинішнє голосування в парламенті - бюджет і вся інша повістка, яка пропонується коаліцією війни - вона нам представляється другорядною», - сказав Сергій Льовочкін.

За словами політика, Опозиційний блок вважає, що нинішній проект бюджету не відповідає меті - миру в Україні.

«Проект бюджету - це бюджет війни. Він зроблений в умовах, коли триває війна на Сході, величезні кошти витрачаються на війну, на силові відомства. Ми вважаємо, що бюджет повинен бути соціальним, що гроші повинні направлятися людям, а не фінансувати війну. Тому ми наполягаємо, щоб змінювалася зовнішньополітична доктрина, змінювалася провоєнна парадигма, а кошти, які звільнятимуться з військових бюджетів, прямували на допомогу людям, на розвиток економіки і створення робочих місць. За інших умов країна жити не здатна», - заявив Сергій Льовочкін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: