Мураєв вибачився перед Сенцовим за владу, яка його «кинула»

Мураєв вибачився перед Сенцовим за владу, яка його «кинула»
Мураєв
Скріншот ролика

Мураєв впевнений, що влада використовує ім’я Олега Сенцова у власних цілях

Народний депутат Євген Мураєв, слова якого щодо політв'язня Олега Сенцова викликали скандал в українському суспільстві, своєрідно вибачився перед останнім: парламентарій звинуватив владу у тому, що та залишила Сенцова без турботи і лише використовує його ім’я у політичних цілях.

Відповідні заяви були озвучені у спеціальному відеозверненні.

«Прости, що вони кинули тебе разом з Кримом. Прости, що вони здали тебе і країну. Вони грають на твоєму імені, щоб далі бути при владі і заробляти на війні. Прости їх за це, якщо зможеш. Я їх пробачити не можу. Я зроблю все, щоб час покидьків закінчився і всі політв'язні повернулися додому. Вибачте хлопці, що так довго. Потерпіть, ще трохи», - сказав нардеп.

Мураєв на своїй сторінці у Facebook ще раз звинуватив владу у використанні імені Олега Сенцова та інших політичних в’язнів для потреб «пропаганди». За його словами, він «не може вважати Сенцова терористом і ніде подібного не стверджував».

«Просто тому, що не бачив матеріалів справи і не є судом, щоб когось звинувачувати або виправдовувати», - пояснив депутат.

Як відомо, нардеп Мураєв в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що український політв'язень Олег Сенцов «готував підпали та вибухи» і «для однієї частини населення він є терористом, для націоналістичної частини він є героєм».

Представник «Народного фронту» Сергій Пашинський під час виступу з трибуни парламенту 8 червня звернувся до СБУ та ГПУ з вимогою порушити кримінальні справи проти Мураєва.

Генеральна прокуратура відкрила провадження щодо народного депутата Євгена Мураєва за статтями «державна зрада» та «завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: