Під час виборчої кампанії нам будуть регулярно показувати кадри Тимошенко з Путіним – політолог

Під час виборчої кампанії нам будуть регулярно показувати кадри Тимошенко з Путіним – політолог
Юлія Тимошенко

Потенційні домовленості Тимошенко з російським президентом можуть стати лінією удару по ній

Політолог Володимир Фесенко припускає, що «мінусувати» Юлію Тимошенко під час виборчої кампанії будуть її загадковими відносинами з Путіним та сумнозвісною газовою угодою. Про це Фесенко заявив у коментарі «Главкому».

«Якраз під час виборчої кампанії буде десять років цій угоді. І нам будуть регулярно показувати знамениті кадри, де Тимошенко разом з Путіним. Її потенційні домовленості з російським президентом будуть однією з ліній удару по ній», — прогнозує політолог.

Нагадаємо, останнє соцопитування КМІСу продемонструвало, що серед тих, хто буде голосувати та вже визначився з вибором, партію «Батьківщина» готові підтримати 22,5%, а бачити Тимошенко президентом бажають ще більше – 24,6%. Показники ж діючого президента та його політичної сили вимірюються вже однозначними цифрами.

Звісно, це все поки віртуальні цифри, бо виборча кампанія ще не стартувала. Але попри це такі рейтинги демонструють, що вичікувальна тактика Тимошенко дає результати, в той час Порошенко, а частіше його команда, роблять помилку за помилкою. Поки ж лідерка «Батьківщини» утримує статус кандидата, що виходить до другого туру.

Читайте також матеріал «Главкома»: Рік до виборів. Як Тимошенко готується до головної битви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: