Політтехнолог назвав одну з головних проблем Тимошенко

Політтехнолог назвав одну з головних проблем Тимошенко
Юлія Тимошенко

За результатами останнього соцопитування КМІСу, на майбуніх президентських виборах Тимошенко може отримати 24,6%

Одна з головних задач для Тимошенко – вирішити питання відновлення довіри до неї. Таку думку в коментарі «Главкому» висловив політтехнолог Андрій Золотарьов.

«У ній не бачать «договороздатної» фігури регіональні еліти, олігархічний кооператив та колективний Захід. Порошенко втратив рейтинг, але не легітимність якраз через те, що в Юлі не бачать альтернативи. Багато хто боїться її більш, ніж Порошенка. Але непрямі ознаки того, що вона зараз намагається вирішити цю проблему, є», - пяснив політолог.

Нагадаємо, останнє соцопитування КМІСу продемонструвало, що серед тих, хто буде голосувати та вже визначився з вибором, партію «Батьківщина» готові підтримати 22,5%, а бачити Тимошенко президентом бажають ще більше – 24,6%.

Показники ж діючого президента та його політичної сили вимірюються вже однозначними цифрами. Звісно, це все поки віртуальні цифри, бо виборча кампанія ще не стартувала. Але попри це такі рейтинги демонструють, що вичікувальна тактика Тимошенко дає результати, в той час Порошенко, а частіше його команда, роблять помилку за помилкою. Поки ж лідерка «Батьківщини» утримує статус кандидата, що виходить до другого туру.

Читайте також матеріал «Главкома»: Рік до виборів. Як Тимошенко готується до головної битви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: