Політтехнолог визначив електоральну «стелю» Тимошенко

Політтехнолог визначив електоральну «стелю» Тимошенко
Юлія Тимошенко

«Враховуючи нинішній антирейтинг, Тимошенко може розраховувати на 35-40% у другому турі»

Політтехнолог Андрій Золотарьов, який співпрацював з Тимошенко на зорі її політичної кар’єри, поки не бачить великих загроз для неї з тих інформатак, що відбуваються. Про це він заявив у коментарі .

«Всі ці газові контракти – це справи минулих часів, а ненависть до Порошенка може виявитись сильніше будь-якого компромату на Тимошенко. До того ж, відбувається міфологізація образу, коли його починають наділяти якостями месника, вкладати наміри, яких вона як політик навіть не заявляла (домовиться з Путіним і установить мир). А з міфом боротися важко, і хвилі інформатак на Тимошенко будуть розбиватись», - пояснює експерт.

«ЇЇ електоральна стеля, враховуючи нинішній антирейтинг, – 35-40% у другому турі, – прогнозує Золотарьов. – Це тверді прихильники і ті, хто готовий ситуативно її підтримати».

Нагадаємо, останнє соцопитування КМІСу продемонструвало, що серед тих, хто буде голосувати та вже визначився з вибором, партію «Батьківщина» готові підтримати 22,5%, а бачити Тимошенко президентом бажають ще більше – 24,6%. Звісно, це все поки віртуальні цифри, бо виборча кампанія ще не стартувала, йдеться  у матеріалі «Главкому». Поки ж лідерка «Батьківщини» утримує статус кандидата, що виходить до другого туру.

Читайте також матеріал «Главкома»: Рік до виборів. Як Тимошенко готується до головної битви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: