Рабінович пояснив, чому українцям треба дивитися не в телевізор, а в холодильник

Рабінович пояснив, чому українцям треба дивитися не в телевізор, а в холодильник
Вадим Рабінович

Політик виступає проти будь-яких дій та ініціатив влади, які «не наповнюють, а спустошують кишеню простого українця»

Українці повинні оцінювати роботу представників влади не за їхніми словами на телебаченні про те, що жити стало краще, а по вмісту свого холодильника. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі NewsOne.

«Сьогодні морди у всіх представників нашої влади великі, всі вони себе почувають шикарно, їх електронні декларації сміливо можна назвати повістями. І тільки народ чомусь живе все гірше і гірше... А я давно і невпинно повторюю: довіряйте тільки своєму холодильнику, не вірте нікому. Не вірте телеящику - вірте тільки холодильнику! Загляньте туди - якщо він наповнений, тоді влада - молодці, якщо ні - брешуть вони всі, думаючи, як ще більше вас обікрасти», - зазначив політик.

Народний депутат запевнив, що він проти будь-яких дій та ініціатив влади, які не співвідносяться з кишенею простого українця, і які її не наповнюють, а спустошують.

«Сьогодні кожній розсудливій людині потрібно пам'ятати дві речі: якщо ти живеш добре - уряд хороший, якщо гірше - уряд поганий, а якщо зовсім погано, уряд -зовсім лайно!» - заявив парламентарій.

Крім того, він звернув увагу на те, що в Україні вже склалася свого роду тенденція: як тільки падають економічні показники країни, або розгорається черговий корупційний скандал - тут же відбувається ескалація конфлікту на Донбасі.

«Як тільки розкривається черговий корупційний скандал - починається чи наступ з нашого боку, або ворог готує великий наступ. Якщо ж бачать, що НАБУ кудись прийшло або в НАБУ прийшли (тут вже складно розібратися!) - когось раптом викрадають або готують замах», - розповів Вадим Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: