Саакашвілі необхідно видворити з України, – депутат БПП

Саакашвілі необхідно видворити з України, – депутат БПП

Народний депутат Ірина Фріз вважає, що Саакашвілі нищить українську державу

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Фріз висловилась за видворення екс-президента Грузії, лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі з України, коментуючи спробу захоплення його прихильниками Жовтневого палацу у місті Києві, про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Я за екстрадицію цієї особи куди завгодно аби подалі від України, адже вона нищить нашу державу, зневажає наше минуле, нівелює майбутнє», – наводить її слова прес-служба БПП.

«Штурмувати палац культури під час новорічної вистави для дітей, знущатись та бити захисників та правоохоронців, утворювати псевдосупротив у палатках одночасно проживаючи в апартаментах класу люкс, перетинати в незаконний спосіб кордон, лобіювати під час перебування у виконавчій владі корупційні закони для Одеської митниці, радити давати інтерв'ю московським ЗМІ …. що ще має зробити особа, яка прагне як наркоман дози, лише одного – влади, вбиваючи й руйнуючи всі державні інститути», – написала Ірина Фріз.

Вона також висловила переконання, що українська влада по відношенню до Михайла Саакашвілі повністю дотримується усіх правових норм.

«У той час, як чинна влада, дотримуючись закону діє в правовий спосіб щодо нього, він, як Путін нехтує верховенством права, викривляє постулати на вільний протест, свободу слова, порушує закони і утворює віртуальний простір негативу. Йому потрібен не імпічмент – йому потрібна влада в країні в десять разів більша за ту, з якої він ганебно втік», – наголосила Ірина Фріз.

«Тому я за видворення цієї особи», – додала політик.

Нагадаємо, ввечері у неділю, 17 листопада учасники «Маршу за імпічмент» намагались штурмувати Жовтневий палац у Києві. Це сталося після заклику лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі облаштувати у цій будівлі «координаційний штаб». У цей момент у палаці мав відбутися концерт всесвітньовідомого оркестру Гленна Міллера. Не зважаючи на ситуацію надворі, він почався, проте частина глядачів покинула глядацьку залу.

Під головним входом до палацу відбулося декілька сутичок, також лунали вибухи.

Сьогодні у Києві проходив черговий «Марш за імпічмент». Близько пів на дванадцяту його учасники почали збиратись біля пам'ятника Тарасові Шевченку у Києві, що знаходиться у парку Шевченка. Потім учасники рушили на Майдан Незалежності, де було встановлено сцена, з якої політики і громадські діячі виголошували промови.

Посли Великої Британії та Канади засудили спробу захоплення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: