Супрун розповіла, чому її викликають до суду

Супрун розповіла, чому її викликають до суду
В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун

В останній раз Супрун викликали до Печерського райсуду Києва через заяву народного депутата Сергія Власенка та Рахункової палати

Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що юристи Міністерства охорони здоров'я України щотижня по 20 разів знаходяться в судах.

Про це Супрун сказала на брифінгу у Львові.

За її словами, «юридичний департамент МОЗ щотижня по 20 разів знаходиться в судах по справах, які подають звільнені за корупцію керівники лікарень, ректори медуніверситетів, а також, як в даному випадку, депутати».

Зокрема, в останній раз, за словами Супрун, її викликали до Печерського райсуду Києва через заяву народного депутата Сергія Власенка та Рахункової палати.

«Вчора під вечір, десь о 17 годині прийшли два листи, в яких були п'ять викликів в Печерський суд за скоєні мною адміністративних правопорушень». Вони були подані депутатом у зв'язку з тим, що в міністерстві нібито вчасно не відповіли на його запити», - розповіла Супрун.

Також вона зазначила, що на чотирьох із заяв була дата 4 грудня, на одному - 19 грудня.

Нагадаємо, виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, отримала п'ять повісток у Печерський суд на 3 січня 2019 року на розгляд справ про адмінправопорушення.

Раніше Супрун назвала п'ять пріоритетів медичної реформи на 2019 рік.

Також у МОЗ розповіли, які ліки можна буде повертати в аптеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: