«Суспільне» запросило двох переможців першого туру на дебати

«Суспільне» запросило двох переможців першого туру на дебати

Лідери президентських перегонів Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Колаж: Главред

Суспільний мовник надасть офіційні запрошення до участі в дебатах одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів на посаду президента, що пройшли до другого туру президентських виборів, взяти участь у теледебатах.

Про це повідомляє прес-служба «Суспільного».

«Суспільний мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку та надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі НСТУ наголошують, що згідно із законом «Про вибори президента України» дебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше ніж 60 хвилин. Кандидати мають брати участь у теледебатах особисто. 

Нагадаємо, кандидат у президенти України Петро Порошенко викликав Володимира Зеленського на дебати, і останній вже відреагував заявою про те, що він до цього готовий.

За результатами підрахунку майже 95% протоколів, Володимир Зеленський набирає 30,24% голосів, далі йде Петро Порошенко з результатом 15,94%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: