Тимошенко закликає депутатів продовжити мораторій на продаж землі ще на 5 років

Тимошенко закликає депутатів продовжити мораторій на продаж землі ще на 5 років
За словами Юлії Тимошенко, для наведення ладу з землею, потрібно витратити достатньо часу, щоб зробити сильними середні сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства.

Лідер партії «Батьківщина» вважає неприйнятним розпродаж української сільськогосподарської землі, «коли в країні корупція, рейдерство»

«Батьківщина» голосуватиме за пролонгацію мораторію на продаж сільськогосподарської землі щонайменше на 5 років. Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко з трибуни Верховної Ради, висловлюючи принципове рішення її команди щодо цього питання.

Тимошенко вважає неприйнятним розпродаж української сільськогосподарської землі, «коли в країні корупція, рейдерство».

«В останні місяці каденції цієї влади вони хочуть легалізувати мільйони гектарів землі, які розписані між декількома родинами в Україні. Ні для кого не секрет, що влада має у своїй родині до мільйона гектарів сільськогосподарської землі так чи інакше оформлених, зокрема через нечесні процедури прихованої купівлі», — зазначила Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» переконана, якщо народні депутати в останній тиждень дозволять не продовжити мораторій на продаж землі, народ України назавжди буде позбавлений ресурсу, що вже ніколи не відновиться.

За словами Тимошенко, для наведення ладу з землею, потрібно витратити достатньо часу, щоб зробити сильними середні сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства.

«Щоб з 20 тис. фермерських господарств зробити, як у Польщі, – 2,5 млн», – додала лідер партії «Батьківщина.

Після президентських виборів лідер «Батьківщини» обіцяє докласти всіх зусиль, щоб кожен гектар землі належав українцям, оброблявся ними і давав їм прибуток.

Як повідомлялося, Тимошенко пояснила, чому важливо продовжити мораторій на продаж землі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: