Завтра суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів, – Зеленський

Завтра суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів, – Зеленський
У зверненні президент приділив окрему увагу позачерговому засіданню Верховної Ради

Звернення президента України до народу

Президент Володимир Зеленський оприлюднив відеозвернення та закликав народних депутатів проголосувати за закони, які дозволять Україні отримати $10 млрд.

Про це повідомляє Офіс президента України.

Зокрема, Зеленський повідомив про прибуття чергового літака з медичним вантажем з Китаю. Він наголосив, що вже вночі в Україну мають доправити ще 100 тис. високоточних ПЛР-тестів.

Окрему увагу у своєму зверненні Президент приділив позачерговому засіданню Верховної Ради, яке має відбутися завтра. Він закликав народних обранців ухвалити два життєво важливих закони, після чого Україна отримає підтримку від міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше $10 млрд. Інакше нашій державі через пандемію коронавірусу загрожуватимуть занепад економіки й навіть дефолт.

«Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність», – звернувся до депутатів Володимир Зеленський.

У відеозверненні президент окреслив тему повернення громадян на батьківщину. Зеленський наголосив, що українці, які не встигли повернутися в Україну до 28 березня, після повернення будуть проходити обов’язкову двотижневу обсервацію.

«Вирішується питання українців, які не встигли повернутись додому до 28 березня. Їх подальше повернення – літаком, потягом, автобусом, машиною або пішки – має бути максимально безпечним для оточуючих, а отже передбачатиме обов’язкову двотижневу обсервацію. Наразі ми готуємо перелік відповідних локацій. Ними, зокрема, можуть стати українські готелі, з якими вже досягнуто попередніх домовленостей. Кожна локація для обов’язкової обсервації буде підготовлена у суворій відповідності до вимог Міністерства охорони здоров’я», – зазначив Зеленський.

Насамкінець глава держави розповів про те, як під час карантину реалізовуватиметься проект дистанційної освіти для школярів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: