Економіст про наслідки коронавірусу: ліберальні системи поступово перетворюються на радикальні

Економіст про наслідки коронавірусу: ліберальні системи поступово перетворюються на радикальні

Андрій Ярмак

«Британія теж говорила, що не буде нічого закривати, але…», - звертає увагу Андрій Ярмак, який перебуває в Італії

Економіст інвестдепартаменту Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО) Андрій Ярмак, який веде власний популярний канал, в якому звітує про ситуацію в Італії та взагалі стан справ з пандемією у світі, вважає, що всі ліберальні системи поступово перетворюються на радикальні.

Про це Андрій Ярмак сказав і інтерв’ю «Главкому», відповідаючи на запитання, яку модель протидії коронавірусу обрати Україні, щоб мінімально зашкодити економіці – відносно ліберальну (як у США, Швеції, Британії) чи радикальну (як в Китаї, Ізраїлі, Франції, Індії).

 «Британія теж говорила, що не буде нічого закривати, але поступово почала переводити на карантин школи, університети, закривати ресторани, паби, тощо. Аналогічно – США. І ці країни дуже високу ціну платять зараз за зволікання. США вже за тиждень матимуть більше хворих, ніж будь-яка інша країна світу», – зазначив Андрій Ярмак.

Зазначимо, станом на 6:30 неділі загальна кількість померлих від інфекції, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, у світі становить 30846 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: