Диктант національної єдності (відео)

Диктант національної єдності (відео)
Надіслати диктант на перевірку можна буде 9 чи 10 листопада

Диктант 2018 року проводився увісімнадцяте

У п’ятницю, 9 листопада, у День української писемності та мови відбувся радіодиктант національної єдності. Цього року диктант проводився уже увісімнадцяте.

Як зазначає «Українське радіо», організатор диктанту, усі охочі традиційно можуть надіслати роботи поштою на адресу вул. Хрещатик, 26, Київ - 1, 01001 із позначкою «Радіодиктант» (лист має бути надісланий того ж дня або 10 листопада — про це свідчитиме поштовий штемпель), відсканувати або сфотографувати текст і впродовж 24 годин після закінчення акції надіслати електронною поштою на адресу [email protected].

Зображення має бути якісним, текст — написаним від руки (роботи, набрані у будь-якому текстовому редакторі, не розглядатимуться). Комісія приймає також тексти, написані шрифтом Брайля.

11 листопада текст радіодиктанту буде оприлюднено на сайті UA: Українське радіо, тож усі охочі зможуть перевірити свої знання.

Нагадаємо, метою радіодиктанту є єднання навколо мови. Акцію проводять традиційно до Дня української мови і писемності, 9 листопада. Минулого року свої радіодиктанти надіслали 28 999 учасників. Жодної помилки не зробили 123 учасники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: