Столична школярка зробила шпаргалку до іспиту на власних… нігтях: фото

Столична школярка зробила шпаргалку до іспиту на власних… нігтях: фото
Шифр на нігтях

Школярка зашифрувала на власних нігтях відповіді на питання тесту

Користувачка Twitter з Києва за допомогою манікюру зробила шпаргалку до шкільного іспиту з профільної географії. Для цього вона нанесла на нігті різнокольорові точки, якими позначали відповіді до тесту, розповіла вона Tj, попросивши не вказувати її ім'я і акаунти в соцмережах.

Дівчина пояснила, що українська система іспитів відрізняється від російської: «Ми купуємо збірники, де є багато варіантів, з яких один точно попадеться. Сиди і вирішуй їх, скільки душа забажає. Мої друзі з Росії теж здивувалися тому, що у нас таке взагалі є». Але вона не була впевнена в тому, що вивчила тестову частину, тому звернулася до шифру.

«Я не прихильниця звичайних шпаргалок на папері, так як досить боягузлива і вважаю їх дуже помітними. Я дивилася на свої лаки для нігтів, і мене раптом осінило. Подумала, що це ідеальний спосіб списати, бо з боку такий манікюр в різнокольорову цяточку виглядає цілком буденно, але я-то знаю, що в ньому зашифровано, на відміну від нашої екзаменаційної комісії. Мінус в тому, що потрібно заздалегідь знати всі відповіді», - пояснила вона.

На кожному нігті дівчина зашифрувала один варіант іспиту: «Одна точка одного кольору - це відповідь у вигляді букви. Я взяла чотири кольори і запам'ятала, за яку букву вони відповідають. Поставила їх по порядку в кілька рядів». Наприклад, на першому нігті школярка змогла розташувати відповіді про озера Кагул і Ялпуг, український кристалічний щит і барометр.

На іспиті ніхто нічого не запідозрив, але списати все одно не вдалося. «Мені випав єдиний варіант, на який не вистачило нігтя», - пояснила дівчина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: