«Ігри Нескорених»: відбір до національної команди стартував змаганнями у Львові

«Ігри Нескорених»: відбір до національної команди стартував змаганнями у Львові
Змагання у Львові

Україна братиме участь в «Іграх Нескорених» вже вдруге

В Україні стартував відбір до національної збірної команди «Ігор Нескорених». Про це інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

«Цього року Україна вдруге братиме участь паралімпійських змаганнях Invictus Games, де незламну волю продемонструють військовослужбовці та ветерани, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій», - йдеться у повідомленні відомства.

Склад національної збірної, що представлятиме нашу країну 20-27 жовтня у Сіднеї, буде оголошений 1 червня. До того часу пройдуть три етапи відбору і національні «Ігри Нескорених».

До української збірної увійдуть 15 спортсменів, що змагатимуться в Сіднеї в шести дисциплінах: стрільба з лука, легка атлетика, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, плавання. За право увійти до команди змагатимуться також і чимало ветеранів та військовослужбовців Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та працівників Національної поліції України, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій.

Перше спортивне тестування відбулося у Львові. Заявки на участь у ньому подали майже 100 осіб. Найпопулярнішим у львівському етапі відбору стала стрільба з лука: спробувати свої сили у цьому виді спорту виявили бажання 30 претендентів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: