На Харківщині між воєнкомом та водієм розгорівся конфлікт

На Харківщині між воєнкомом та водієм розгорівся конфлікт
Військком обурився, що чоловік не перебуває на військовому обліку
фото: Telegram-канал Реальна війна

Працівник ТЦК висловив припущення, що чоловік купив «білий квиток»

На одному із блокпостів Харківського району Харківської області розгорівся конфлікт між військовим та водієм. Після зупинки автомобіля співробітник ТЦК підійшов до дверей і поцікавився у водія, чи перебуває він на військовому обліку, на що останній відповів, що не вважає за потрібне цього робити.

Причиною чоловік в автомобілі вказав наявність у нього «білого квитка», але військком підкреслив, що це не звільняє від необхідності проходження медичної комісії.

Працівник ТЦК висловив припущення, що чоловік купив «білий квиток». Проте водій заперечив і сказав, що документ має з 18 років через проблеми з легенями. Також працівник ТЦК емоційно висловився: мовляв, чоловік може підтримувати окупантів. 

Військком також додав, що в Україні на цей момент не воєнний стан, а стан війни, після чого до авто підійшов його колега та дозволив водієві їхати.

Не встиг чоловік рушити з місця, як до вікна підійшли співробітники поліції та зажадали у нього документи, а потім до них приєднався той самий військком. Попри грубість співробітника ТЦК, поліція жодних зауважень йому не робила.

Увага, 18+! Відео містить нецензурну лайку!

Раніше ми розповідали, що, за словами адвоката, багатьох військовослужбовців намагаються повторно мобілізувати після звільнення, що стало результатом внесення нардепами змін до ч.11 ст.23 ЗУ «Про мобілізацію». У цій статті наведено підстави для відстрочки від мобілізації, при цьому внесені корективи, за словами адвоката, ні на що не впливають.

Експерт розповів, що у випадку, якщо військового звільнили за сімейними обставинами (наявність інвалідності у дружини ІІІ групи або у батька/матері, своїх або дружини, інвалідності І чи ІІ групи), його більше не мають права призвати на службу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: