Мураєв іде у президенти

Мураєв іде у президенти
Мураєв вважає, що вибори президента через тиск системи і викреслених з політичного процесу мільйонах виборців - не дозволяють кандидатам від опозиції конкурувати на рівних. 

За словами політика, його рішення ще має підтвердити з'їзд, але він вважає, що йти на президентські вибори повинен

Народний депутат України, голова партії «Наші» Євген Мураєв оголосив про свою участь в президентських виборах. Таку заяву політик оприлюднив на своїй особистій сторінці в Facebook.

За словами політика, його рішення ще має підтвердити з'їзд, але він вважає, що йти на президентські вибори повинен.

Мураєв вважає, що вибори президента через тиск системи і викреслених з політичного процесу мільйонах виборців - не дозволяють кандидатам від опозиції конкурувати на рівних. Однак (вибори - ред.) - це можливість «донести людям іншу думку, переконати їх думати, ставити запитання».

При цьому нардеп зазначив, що його власна політична діяльність і робота партії «Наші» спрямовані на те, щоб розуміння майбутнього і політичні бажання в українському суспільстві були спільними. «Щоб вони базувалися на цифрах, фактах і розумінні вигоди - своєї і державної», - говорить політик.

«Упевнений, ми всі досхочу наїлися гасел, що придумують штабні технологи. Ми боремося за своє, за наше. За Батьківщину. Тому зробимо все, що від нас залежить. І я сам - в першу чергу. Тому так, я йду в президенти », - заявив Євген Мураєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: