Порошенко не виключає терактів під час виборів

Порошенко не виключає терактів під час виборів
Порошенко заявив, що за п'ять років Служба безпеки України попередила понад 230 терактів

Служба безпеки України має не допустити втручання у роботу комп’ютерних систем ЦВК, - президент

Президент України Петро Порошенко не виключає, що у період виборів 2019 можливі провокації та теракти. Про це голова держави написав у Twitter.

За словами Порошенка, напередодні виборів можливі будь-які провокації - від вкидань дезінформації до саботажу, диверсій та терористичних актів. «Отже, прошу Службу безпеки у цей відповідальний період працювати з потроєною напругою і увагою, з повною віддачею сил. На помилку у нас просто немає права», - написав він.

Порошенко також зазначив, що Служба безпеки України має не допустити втручання у роботу комп’ютерних систем ЦВК.

«Занепокоєння у контексті проведення виборів викликає підривна діяльність РФ у кіберпросторі. Предметом уваги СБУ має стати запобігання спробам втручання у роботу комп’ютерних систем Центрвиборчкому й інформресурсів, якими поширюватимуться дані про результати підрахунку голосів», - додав він.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що за п'ять років Служба безпеки України попередила понад 230 терактів. Президент зазначив, що за цей час з незаконного обігу було вилучено понад 960 тис. вибухових пристроїв.

Як писали раніше, спецслужби РФ готували теракт у метро Харкова. За даними слідства, російські спецслужби завербували жителя Харкова для виконання теракту на одній зі станцій метро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: