Прикордонники завернули з кордону трьох українців, які порушили терміни самоізоляції

Прикордонники завернули з кордону трьох українців, які порушили терміни самоізоляції
Порушення правил карантину карається штрафом від 1,7 тис. грн до 3,4 тис. грн, - ДПСУ

Двох порушниківа карантину прикордонники виявили у пунктах пропуску «Бачівськ» та «Сеньківка», ще одного зупинили у пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною

Прикордонники виявили минулої доби трьох українців, які порушили терміни самоізоляції. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Прикордонникам тричі довелося завернути з кордону наших співвітчизників минулої доби, адже вони порушили терміни самоізоляції. Двох із них прикордонники виявили у пунктах пропуску «Бачівськ» та «Сеньківка», ще одного зупинили у пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною», - йдеться у повідомленні.

На громадян України, які всупереч взятим на себе зобов’язанням та власноруч підписаним згодам порушили правила обов’язкової самоізоляції, складено адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

Про виявлені правопорушення прикордонники повідомили співробітників Національної поліції. Подальшу долю громадян вирішить суд.

Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами тягне за собою накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, в України за минулу добу повернулося майже 11 тисяч громадян.

Як повідомлялося, уряд ухвалив рішення про обов’язковість дотримання режиму 14-денної обсервації для тих українців, які повертаються з-за кордону.

До відома, в Україні зафіксовано 1251 випадок коронавірусної хвороби Covid-19, з них 32 летальних, 25 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 156 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: