«Шмигалю - без черги в газову камеру». Ксенофобський скандал в ефірі медведчуківського каналу

«Шмигалю - без черги в газову камеру». Ксенофобський скандал в ефірі медведчуківського каналу
Денис Шмигаль під час Другої світової війни через своє прізвище потрапив би до газової камери без черги, - Пальчевський

Пальчевський дорікнув Шмигалю тим, що День Перемоги для глави уряду - не свято, а день скорботи

Телевізійний журналіст Андрій Пальчевський обурився тим, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль не вважає День перемоги святом і заявив, що під час війни він через своє прізвище разом з родиною потрапив би до газової камери без черги.

Про це Пальчевський заявив під час ефіру на телеканалі Newsone. Відео з висловлюваннями Пальчевського оприлюднили користувачі соцмереж.

Як повідомлялося, інформацію про те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль не вважає 9 травня святом, оприлюднив народний депутат з «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Рабінович.

«На зустрічі ми запитали прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, чому в будівлі уряду на четвертому поверсі він організував виставку, присвячену героїчним вчинкам українського народу за весь період його історії, і там немає нічого про Велику вітчизняну війну. Ми також запитали його, як на державному рівні влада має намір святкувати 9 травня. Він сказав, що такого свята для нього не існує», - сказав Рабінович.

Раніше прем’єр Денис Шмигаль заявив, що в Україні цього року через пандемію не буде масових заходів до Дня пам’яті та примирення - 8 травня, та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - 9 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: