У Держприкордонслужбі повідомили, скільки росіян відвідали Україну цього року

У Держприкордонслужбі повідомили, скільки росіян відвідали Україну цього року
«Найбільше в Україну в’їжджали громадяни Молдови (4,1 млн), далі Білорусі (2,5 млн), Росії (1,5 млн), та Польщі (1 млн)», - йдеться у повідомленні

З початку 2018 року український кордон перетнули 93 млн. осіб, а до кінця року ця цифра може перевищити 100 млн осіб.

До України з початку цього року в’їжджали 1,5 млн. громадян Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

У ДПСУ заявили про зростання загального пасажиропотоку. З початку 2018 року український кордон перетнули 93 млн осіб, а до кінця року ці цифра може перевищити 100 млн осіб. Як зазначається, 29% (27 млн осіб) від усієї кількості нині оформлених прикордонниками громадян складають іноземці.

«Найбільше в Україну в’їжджали громадяни Молдови (4,1 млн), далі Білорусі (2,5 млн), Росії (1,5 млн), та Польщі (1 млн). Також значний потік спостерігався з Угорщини (828 тис.), Румунії (645 тис.), Ізраїлю (296 тис.), Словаччини (294 тис.) та Туреччини (287 тис.)», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з воєнним станом Україна закрила в'їзд для чоловіків з громадянством Російської Федерації у віці від 16 до 60 років.

Як повідомлялося, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов заявив, що не виключає, що деякі речі, які діяли ефективно, можуть бути продовжені уже в звичайних умовах після припинення воєнного стану. Зокрема, може бути продовжена і заборона на в'їзд для росіян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: