У співробітника секретаріату Вищої ради правосуддя діагностували коронавірус

У співробітника секретаріату Вищої ради правосуддя діагностували коронавірус

Співробітник  секретаріату Вищої ради правосуддя захворів на коронавірус

У Вищій раді правосуддя проводять тестування співробітників і дезінфікують приміщення

Співробітник секретаріату Вищої ради правосуддя повідомив, що підозра на його захворювання Covid-19 підтвердилася. Він перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації.

Про це повідомляє пресслужба Вищої ради правосуддя.

«Встановлено коло осіб, які могли контактувати з інфікованим, проводиться тестування співробітників, дезінфікуються приміщення і вживають всі заходи для запобігання поширення захворюванн», – йдеться в повідомленні.

Співробітникам Вищої ради правосуддя рекомендовано за наявності найменших ознак захворювання вжити заходів щодо самоізоляції та невідкладно повідомити про стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та свого безпосереднього керівника.

У Вищій раді правосуддя зазначили, що після оголошення карантину більшість працівників були переведені на дистанційну роботу, а решту регулярно забезпечували спеціальними засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, станом на ранок 30 квітня в Україні лабораторно підтверджено 540 нових випадків коронавірусу. Із них захворіли 45 дітей та 87 медиків. Минулої доби від коронавірусу в Україні померли 11 людей. 135 українців одужали.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: