У Яценюка вважають, що від рішення «Народного фронту» залежить результат президентських виборів

У Яценюка вважають, що від рішення «Народного фронту» залежить результат президентських виборів
Максим Бурбак каже, що «Народний фронт» відповідальна політична сила

Ми зробимо все, щоб вибори були чесними і демократичними, - Бурбак

Партійний актив «Народного фронту» однозначно висловився за висування лідера партії Арсенія Яценюка у президенти України. Про це написав у Facebook керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак.

Бурбак зазначив, яке б рішення не ухвалив з‘їзд, вже зараз можна сказати точно, що партія робитиме все, щоб вибори були чесними і демократичними.

Також нардеп  повідомив, що з‘їзд «Народного фронту» відбудеться 2 лютого, додавши, що «бачить нездоровий ажіотаж і море вигадок» щодо майбутнього з`їзду.

За словами Бурбака, партія висловила безумовну довіру своєму лідеру Арсенію Яценюку. «Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з‘їзд 2 лютого», - наголосив політик.

Бурбак підкреслив, що все керівництво «Народного фронту» разом з Арсенієм Яценюком «відчуває важливість моменту і свого рішення».

«Ми відповідальна політична сила. Зараз ми усвідомлюємо, що від рішення НФ залежить не лише перебіг, а й результат виборів. Можливо, від нашого рішення залежить, хто стане президентом України. Саме тому такий інтерес до з`їзду «Народного фронту», - зауважив нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: