У Запоріжжі «зразкова матір» ногами побила шестирічного сина

У Запоріжжі «зразкова матір» ногами побила шестирічного сина
Про причини своєї люті матір говорити не хоче та вважає, що ситуація не варта уваги
Скріншот з відео

Жінка, яка ледь не зламала синові хребта, позиціонує себе, як зразкова мати, і навіть веде блог про те, як правильно виховувати малюків

У Запоріжжі матір-блогерка побила шестирічного сина на очах у відвідувачів торгово-розважального центру. Свідками жорстокого побоїща стали всі, хто відпочивав на території дитячого містечка.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«Кричала: ненавиджу, і все в такому роді», - пригадують свідки. Спочатку на допомогу дитині кинулися відвідувачі, потім адміністратори дитячого центру.  Люди говорять, що жінка поводилася неадекватно. «Коли дитину б’ють ногами в спину – це ж не може бути спокійний стан. Всі наші співробітники були збентежені», - зізнається адміністратор центру Наталія.

Коли приїхала поліція, жінка вже прийшла до тями й пояснила, що хлопчик, якого била, її шестирічний син. У розважальний центр вона прийшла з ним і молодшою дворічною дитиною відпочити. Оскільки і мати, і діти поводилися спокійно – копи їх відпустили.

Однак після поширення відео з камер спостереження історія дістала продовження – соцмережі вибухнули обуренням.

«Там не те, що материнського немає нічого, там людяності немає взагалі. Якщо вона на людях, у суспільстві, так поводиться з власною дитиною, уявляю, що вона робить удома», - писали юзери в коментарях. Згодом з’ясувалося, що жінка, яка ледь не зламала синові хребта, позиціонує себе, як зразкова мати, постить світлини з дітьми і навіть веде  блог про те, як правильно виховувати малюків. Свої дії через Instagram жінка пояснила так: «Звісно, всіляке буває, і не варто себе за це страчувати. Я себе за це не страчую».

ЗМІ зазначає, що про причини своєї люті матір говорити не хоче та вважає, що ситуація не варта уваги. Жінка закликала дописувачів не драматизувати, а потім і взагалі видалила свій аккаунт.

Після перегляду відео, жінкою зацікавилась і служба в справах дітей.

«Ми її візьмемо на облік і далі будемо вже контролювати цю родину, і якщо будемо фіксувати зміни в гіршу сторону, будемо попереджати – навіть розглядати такий випадок, що ми будемо дітей забирати із родини на певний час для того, щоби мати могла переоцінити своє життя», - запевнила начальник служби у справах дітей у м. Запоріжжя Наталія Сиворакша.

Після звернення служби в справах дітей, поліція розпочала перевірку випадку. Якщо блогерку визнають винною, за жорстоке поводження з дитиною їй загрожуватиме адмінарешт або 40 годин громадських робіт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: