ЗМІ: Грузинських правоохоронців чекають на кордоні в день приїзду Саакашвілі

ЗМІ: Грузинських правоохоронців чекають на кордоні в день приїзду Саакашвілі
Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі

Дмитро Карп зазначив, що панічний страх Михаїла Саакашвілі бути екстрадованим до Грузії виглядає нелогічним на тлі його заяв про проведені раніше масштабні реформи в країні

Грузинських правоохоронців чекають на кордоні в день приїзду Саакашвілі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський діяч Дмитро Карп.

«З шатуном-базікою практично все. Міністерство юстиції України отримало запит від Головної прокуратури Грузії на арешт і видачу Михаїла Саакашвілі. У кулуарах подейкують, що зустрічати його приїдуть грузинські правоохоронці з Грузії. На них чекають в Україні вже завтра. Тепер питання перебування та екстрадиції Міхо повинні вирішувати Мін'юст, ГПУ і МВС», - цитують «Українські новини» Дмитра Карпа.

На його думку, тепер питання про можливість в'їзду в Україну Саакашвілі повинні вирішувати Міністерство юстиції України, ГПУ і МВС, в той час як прикордонники зможуть в повній мірі зайнятися підготовкою до російсько-білоруських військових навчань і не бути втягнутими в політичні ігри.

Дмитро Карп зазначив, що панічний страх Михаїла Саакашвілі бути екстрадованим до Грузії виглядає нелогічним на тлі його заяв про проведені раніше масштабні реформи в країні.

«У Саакашвілі є прекрасний шанс спростувати всі звинувачення в свою сторону в чесному, реформованому грузинському суді. Тим більше, він заявляє, що народ Грузії його любить і підтримує, що все цивілізоване світове співтовариство його підтримує. Чому тоді Михаїл кинув свою батьківщину, кинув свій улюблений народ? Він злякався олігарха, який, за його версією, скупив весь його улюблений грузинський народ і всі органи влади Грузії? Він злякався реформованих правоохоронних органів Грузії? Він злякався грузинського суду? Дивно! З таким рівнем декларованої ним самим підтримки на батьківщині і на міжнародному рівні у Міхо є шанси знову стати Президентом Грузії», - резюмував Карп.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: