Аварія в аеропорту «Київ»: український лоукостер отримав $1 млн страхових виплат

Аварія в аеропорту «Київ»: український лоукостер отримав $1 млн страхових виплат
Літак авіакомпанії Bravo Airways після аварії рейсу Анталія-Київ

Влітку 2018 року літак Bravo Airways під час посадки викотився за межі злітно-посадкової смуги

Страхова компанія «Експо Страхування» 21 січня 2019 завершила виплату відшкодування в розмірі $1 млн українській авіакомпанії Bravo Airways за аварію літака McDonnell Douglas MD-83, яка сталася 14 червня 2018 року в міжнародному аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського («Жуляни»).

Про це повідомляє Forinsurer.

Літак авіакомпанії Bravo Airways рейсу Анталія-Київ 14 червня під час посадки в міжнародному аеропорту «Київ» о 20:40 викотився за межі злітно-посадкової смуги. До 23:35 роботу аеропорту було заблоковано.

На борту знаходилися 169 пасажирів і шість екіпажу членів. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Всі пасажири були евакуйовані.

В результаті компанія «Експо Страхування» визнала аварію повітряного судна McDonnell Douglas MD-83 страховим випадоком і прийняла рішення про закінчення процедури врегулювання і виплати відшкодування.

«Процес врегулювання був проведений в максимально стислі терміни: від моменту отримання повного пакету документів для визнання авіаційної події страховим випадком пройшло не більше місяця, а весь період від самої події до дати відшкодування клієнтові його збитку склав шість місяців, що для авіаційного страхування з урахуванням перестрахування ризиків за кордоном є коротким терміном», - пише видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: