«АВК» припинила поставки цукерок німецькому партнеру, який продавав їх під назвою Matroschka

«АВК» припинила поставки цукерок німецькому партнеру, який продавав їх під назвою Matroschka

Кошти, виручені з реалізації скандальної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні

Українська кондитерська компанія «АВК» припинила поставки цукерок німецькому партнеру Dovgan GmbH – через те, що фірма пропагувала на обгортках солодощів Чемпіонат світу з футболу, який відбувається у Росії.

«На сьогоднішній день будь-які поставки продукції до німецької фірми Dovgan GmbH призупинені. Крім того, кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні. «АВК» – національно свідома компанія. Чесне ім'я і бренд – наші найдорожчі нематеріальні активи!» - йдеться в офіційній заяві «АВК».

Зазначається, що з німецькою фірмою Dovgan GmbH, яка реалізує продукцію під брендом «Matroschka» переважно на території Німеччини та інших країн Євросоюзу, «АВК» співпрацює протягом багатьох років на умовах Private Label.

«Дизайн візуалізації тубуса не є розробкою компанії «АВК», макет створюється партнерами, виходячи з власних міркувань. За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення з оформлення упаковок. Крім того, фірма Dovgan GmbH, укладаючи наступні контракти з торговими мережами Німеччини, не  повідомляє АВК про їхні умови», - пояснили в «АВК».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: