Bravo Airways поповнила свій флот літаком, що раніше належав Аmerican Airlines

Bravo Airways поповнила свій флот літаком, що раніше належав Аmerican Airlines
MD-82 з реєстраційним номером UR-CSA
Фото: spotters.net.ua/Vladyslav Kysliakov

Авіаперевізник зареєструвала в Україні літак MD-82

Bravo Airways в жовтні розширила парк своїх повітряних суден за рахунок літака MD-82. Тепер у флоті перевізника працює два McDonnell Douglas і два Boeing.

Як пише ЦТС, згідно з реєстром цивільних повітряних суден, літак був зареєстрований в Україні 10 жовтня і отримав бортовий номер UR-CSA. Літак б побудований в 1990 році і раніше працював у флоті авіакомпанії Аmerican Airlines.

У компанії Bravo Airways ЦТС повідомили, що останній отриманий літак вже активно виконує польоти на маршрутах перевізника.

Також там уточнили, що зараз авіакомпанія експлуатує чотири повітряних судна - два Boeing 737 і два McDonnell Douglas (MD-82 і MD-83). А виробнича програма перевізника в даний момент передбачає використання трьох літаків.

Відзначимо, що в реєстрі Державіаслужби за авіакомпанією Bravo числиться всього п'ять літаків: Boeing 737-500 (реєстраційний номер UR-CGY), Boeing 737-500 (UR-CNE), MD-82 (UR-CSA), MD-83 (UR -COC), MD-83 (UR-CPR). Однак останній літак вже не зможе послужити авіакомпанії, оскільки саме він невдало приземлився і викотився за межі ЗПС в Жулянах в червні поточного року. З літака зняли двигуни і заявили про те, що його буде утилізовано.

Що стосується авіакомпанії Аmerican Airlines, то в її флоті на сьогодні продовжують працювати 42 McDonnell Douglas, середній вік яких становить трохи менше 22 років. Всього в повітряному парку перевізника 956 повітряних суден.

Нагадаємо, авіакомпанія Bravo пояснила, чому 18 жовтня пасажири не могли вирушити до Єгипту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: