Авіакомпанія Bravo пояснила, чому вчора пасажири не могли вирушити до Єгипту

Авіакомпанія Bravo пояснила, чому вчора пасажири не могли вирушити до Єгипту
Пасажири рейсу компанії Bravo Airways 12 годин не могли вилетіти до Єгипту

У Bravo Airways заявили, що під час очікування вильоту авіакомпанією було двічі організовано харчування для пасажирів рейсу

Рейс BAY2023 Київ-Шарм Ель-Шейх авіакомпанії Bravo Airways, який здійснюється на орендованому у авіакомпанії ANDA Air повітряному судні, був затриманий 18 жовтня в аеропорту «Бориспіль» через технічні причини. Про це повідомили «Главкому» в авіакомпанії Bravo Airways.

Нагадаємо, рейс BAY2023 мав вилетіти до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх ще о третій ночі у четвер, 18 жовтня. Проте, виліт затримався майже на 12 годин.

У повідомленні зазначається, що, згідно з нормами і правилами, під час очікування вильоту авіакомпанією Bravo Airways було двічі організовано харчування для пасажирів рейсу, в тому числі гаряче. Також пасажири були забезпечені питною водою в повному обсязі.

«Протягом часу затримки пасажирів консультував представник нашої компанії. На жаль, забезпечити проживання пасажирів не виявилося можливим унаслідок проходження ними паспортного контролю на момент виявлення несправності», - пояснили в авіакомпанії.

Крім того, у Bravo Airways зазначили, що літак був технічно готовий до здійснення рейсу о 7:00 ранку. Однак, у зв'язку з тим, що даний рейс має тривалість понад 12 годин (враховується маршрут Київ-Шарм Ель-Шейх-Київ), а це перевищує нормований час роботи екіпажу, з метою забезпечення безпеки польоту було прийнято рішення замінити екіпаж. Останній прибув в аеропорт о 10:30 і приступив до огляду борту, а також інших обов'язкових процедур. Станом на 14:05 почалася посадка пасажирів на рейс.

Як повідомлялося, пасажирів Bravo Airways посадили на літак, проте згодом оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад. Пасажири скаржилися, що телефони авіакомпанії не відповідали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: