ДТЕК Енерго готує компромісний варіант виплати купона за облігаціями і відсотків за кредитами

ДТЕК Енерго готує компромісний варіант виплати купона за облігаціями і відсотків за кредитами

Компанія повинна негайно вжити усіх необхідних заходів для максимальної концентрації ресурсів і гарантувати безперервність виробничих процесів, які забезпечать українців світлом і теплом на період карантину

ДТЕК Енерго в рамках заходів з мінімізації негативних економічних наслідків кризи призупиняє виплати купона за єврооблігаціями і відсотків за банківським боргом і готує компромісний варіант виплат. Про це повідомляється в пресрелізі компанії.

У зв'язку з введенням урядом з 25 березня надзвичайної ситуації в країні, компанія ДТЕК підготувала план кризового реагування, який включає заходи з мінімізації негативних економічних наслідків, викликаних пандемією коронавирусу, для забезпечення роботи підприємств, захисту здоров'я працівників, збереження безперервності виробничих процесів в умовах надзвичайної ситуації .

За словами генерального директора ДТЕК Енерго Дмитра Сахарука, компанія ДТЕК Енерго повинна негайно вжити усіх необхідних заходів для максимальної концентрації ресурсів і гарантувати безперервність виробничих процесів, які забезпечать українців світлом і теплом на період карантину.

У зв'язку з цим ДТЕК Енерго розробляє Пропозицію щодо запровадження «standstill» і реструктуризації боргу щодо випуску єврооблігацій і звернулася до власників єврооблігацій і банківського боргу з проханням підтримати компанію у цьому складному рішенні.

«Сьогодні критично важливо об'єднувати зусилля у боротьбі з пандемією Covid-19», - підкреслили в ДТЕК Енерго.

Через поширення коронавірусу в Україні ввели режим надзвичайної ситуації, а з 27 березня на Закарпатті перекрили частину перевалів, які ведуть в область.

Нагадаємо, станом на 10:00 28 березня в Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них вісім летальних, п'ятеро пацієнтів одужало (четверо дорослих, одна дитина). За добу було зафіксовано 93 нові випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: