Економіка Китаю зросла на 6,7% за три квартали

Економіка Китаю зросла на 6,7% за три квартали
Онлайн торгівля зросла на 27%

Обсяг роздрібних продажів споживчих товарів зріс на 9,3%

За підсумками перших трьох кварталів цього року ВВП Китаю виріс на 6,7% в річному обчисленні до 65,09 трлн юанів (близько 9,38 трлн дол. США). Такі дані опублікувало в п'ятницю державне статистичне управління Китаю.

Крім того, обсяг роздрібних продажів споживчих товарів в Китаї за підсумками перших трьох кварталів цього року виріс на 9,3% в річному обчисленні, свідчать поширені в п'ятницю офіційні дані.

Зростання показника був ненабагато нижче зареєстрованого в першому півріччі рівня в 9,4%, випливає з даних Державного статистичного управління КНР.

Обсяг роздрібних продажів Китаю за перші три квартали досяг 27,4 трлн юанів (близько 3,95 трлн дол США). При цьому у вересні цей показник становив 3,2 трлн юанів зі зростанням на 9,2 проц.

За вказаний відрізок часу обсяг роздрібних продажів в селах виріс на 10,4% в річному вираженні, зберігши випередження темпів зростання в містах, які склали 9,1%.

У перші дев'ять місяців обсяг продажів в секторі громадського харчування виріс на 9,8% в порівнянні з тим же періодом минулого року, а обсяг продажів інших споживчих товарів зріс на 9,2%.

За перші три квартали в Китаї збереглося пожвавлення онлайн торгівлі, обсяг якої зріс на 27% і досяг 6,3 трлн юанів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: