Група компаній РГК на 16,2% скоротила заборгованість за газ у рамках поставок ПСО

Група компаній РГК на 16,2% скоротила заборгованість за газ у рамках поставок ПСО

Регіональна Газова Компанія скоротила заборгованість до 17,8 млрд грн

За тиждень постачальники газу в рамках ПСО групи компаній РГК (Регіональна Газова Компанія) скоротили загальний борг за газ перед НАК «Нафтогаз України» більш ніж на 3,4 млрд грн. В період з 27 лютого по 6 березня заборгованість по групі зменшилася на 16,2%.

За даними НАК «Нафтогаз України», станом на 6 березня 2018 року сукупний борг за газ всіх постачальників ПСО перед цією державною компанією зменшився на 12% і склав 27 млрд грн. У свою чергу, група компаній РГК скоротила заборгованість в рамках ПСО на 16,2% - до 17,8 млрд грн.

Станом на 06 березня 2018 року заборгованість бюджету перед постачальниками групи компаній РГК по фінансуванню пільг і субсидій становить 16,6 млрд грн.

Раніше у «Нафтогазі» пояснили, з чого складається ціна газу для населення.

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 200 тис. км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: