Китайські інвестори зацікавились Херсонським морським портом

Китайські інвестори зацікавились Херсонським морським портом

У четвер, 25 жовтня, Херсонський морський торговельний порт відвідали китайські інвестори - представники компанії China Harbour Engineering company Ltd на чолі c генеральним директором Лін Тао. Про це інформує прес-служба порту.

China Harbour Engineering Company Ltd - дочірня компанія китайської комунікаційної будівельної компанії, яка займається розробкою і управлінням закордонним бізнесом. В даний час, CHEC має більше ніж 60 міжнародних філій або дочірніх компаній в над 80 країнах світу.

В рамках візиту потенційних інвесторів, керівництво познайомило гостей з портом, розповівши про його можливості і наочно показавши його потенціал.

Як раніше повідомив керівник ДП «АМПУ» Райвис Вецкаганс, китайські компанії зараз активно беруть участь і стають переможцями відкритих конкурсів на реалізацію великих інфраструктурних проектів в Україні.

Досвід китайських компаній в реалізації великих інфраструктурних проектів по всьому світу буде дуже корисний для розвитку українських портів. Інвестори ж матимуть змогу ефективніше обробляти існуючий вантажопотік і залучати нових вантажовідправників, йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: