Лотерейний оператор спростував причетність до російського капіталу

Лотерейний оператор спростував причетність до російського капіталу

У «МСЛ» стверджують, що до РНБОУ направлений лист з пропозицією про виключення компанії зі списку санкцій

Оператор державних лотерей «МСЛ» у зв'язку з черговою хвилею інформаційної атаки на компанію офіційно повідомив, що не причетний до російського капіталу і спростовує всі звинувачення у фінансуванні тероризму.

Цю інформацію підтверджує Служба безпеки України, яка підтверджує безпідставність санкцій проти МСЛ після проведення розслідування у кримінальному провадженні №22015101110000228. Виходячи з постанови про закриття цього провадження, до такого висновку в СБУ прийшли не тільки на підставі власного розслідування, а й за допомогою даних, отриманих від Інтерполу, Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України та Державної служби фінансового моніторингу України.

За інформацією компанії «МСЛ», СБУ повідомила, що відправила в РНБОУ лист з пропозицією про виключення компанії з списку санкцій у зв'язку з відсутністю причин для санкцій.

Так само, компанія МСЛ повідомляє, що в період 2012-2017 рр. компанія виплатила до бюджету України 1 млрд грн податків і зборів, і 36 млн грн у вигляді військового збору. Виплати до бюджету України здійснювалися в тому числі і в період дії санкцій 2015-2017 рр.

Одночасно, МСЛ повідомляє, що діяльність компанії законна, оскільки відповідно до ст. 15.2 Закону України «Про державні лотереї в Україні», раніше видані ліцензії продовжують діяти до моменту ухвалення нових нормативно-правових актів, які регулюють умови видачі нових ліцензій.

Читайте також: Джек-пот для депутата Третьякова. Як одіозний політик будує лотерейну імперію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: