Національний виробник показав нові вагони, якими українці добиратимуться до Відня

Національний виробник показав нові вагони, якими українці добиратимуться до Відня

Вагони були проінспектовані представниками Австрійських і Угорських залізниць

У Києві відбулася презентація пасажирських вагонів міжнародного класу габариту RIC, які «Укрзалізниця» планує запустити з 10 грудня 2017 року по маршруту Київ-Відень. Про це інформує прес-служба Крюківського вагонобудівного заводу.

За її даними, презентація відбулася 14 листопада на вокзалі Київ-Пасажирський за участю представників ПАТ «Укрзалізниця», Австрійських і Угорських залізниць.

В рамках цієї зустрічі представникам Австрійських і Угорських залізниць був показаний пасажирський вагон габариту RIC моделі 61-7034 вітчизняного виробництва, виготовлений на Крюківському вагонобудівному заводі.

Фахівці залізничних відомств Австрії та Угорщини високо оцінили якість і комфортабельність для пасажирів українського вагона для міжнародного сполучення. Вони висловили сподівання, що незабаром саме такі вагони ПАТ «Укрзалізниця» запустить по маршруту Київ-Відень.

Вагон пасажирський купейний спальний локомотивної тяги моделі 61-7034 габариту RIC виробництва ПАТ «КВБЗ» призначений для міжнародного пасажирського сполучення по залізницях шириною колії як 1520, так і 1435 мм.

Раніше повідомлялося, що ПАТ «Укрзалізниця» продовжить роботу з удосконалення технічного стану рухомого складу та закупівлі нового, зокрема збільшення кількості швидкісних денних поїздів і придбання пасажирських вагонів для нічних поїздів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: