Нардеп пояснив, чому зростання «мінімалки» не покращить рівень життя українців

Нардеп пояснив, чому зростання «мінімалки» не покращить рівень життя українців

«Підвищення мінімальної зарплатні та прожиткового мінімуму автоматично включатиметься виробниками в собівартість товарів і послуг, тому громадяни сплатять більше, ніж отримають», – вважає Юрій Одарченко

 

Одарченко стверджує, що рівень зростання економіки відбуватиметься за рахунок збільшення податків і цін

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Юрій Одарченко заявив, що на тлі зростання тарифів, збільшення податків і цін на продукти, українці не відчують підвищення мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму. Про це йдеться на сайті партії «Батьківщина».

За словами Одарченка, рівень інфляції, що затверджений Законом України «Про Державний бюджет» на рівні 7,4%, насправді буде набагато вищим.

«Додайте сюди зростання тарифів на газ (це вже було у 2018 році, буде і в 2019) та електроенергію, що аж ніяк не компенсує, так зване, підвищення мінімальних стандартів», – наголосив політик.

Одарченко стверджує, що рівень зростання економіки у 3%, запланований урядом, буде відбуватись за рахунок збільшення податків і цін.

«Підвищення мінімальної зарплатні та прожиткового мінімуму автоматично включатиметься виробниками в собівартість товарів і послуг, тобто громадяни сплатять більше, ніж отримають. Не треба забувати і про величезні зовнішні борги. Це означає, що запланованого зростання ніяк не буде відчутно», – пояснив народний депутат.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: