«Регіональна газова компанія» скаржиться на дії радикалів у Кривому Розі

«Регіональна газова компанія» скаржиться на дії радикалів у Кривому Розі

«РГК» закликала всі сторони до вирішення питання із забезпеченням міста теплом лише в межах правового поля

«Регіональна газова компанія» заявила, що засуджує дії радикалів, які ставлять під загрозу стабільне газопостачання для майже мільйонного міста – Кривий Ріг. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Агресивні особи в балаклавах підпалюють, захоплюють приміщення Криворіжгазу, помешкання працівників компанії та трощать їхнє майно. Своїми діями вони дестабілізують газопостачання для всіх мешканців Кривого Рогу», - йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують на тому, що такі дії не вирішать проблему із теплопостачанням у Кривому Розі, а ще більше розхитають ситуацію.

«РГК» закликала всі сторони до вирішення питання із забезпеченням міста теплом лише в межах правового поля.

Нагадаємо, з 9 листопада у Кривому Розі значна частина мешканців залишилася без тепла. НАК «Нафтогаз України» не виділив обсягів блакитного палива для місцевого теплогенеруючого підприємства «Теплоцентраль». Як зазначають в «РГК», представники газорозподільної компанії  «Криворіжгаз» намагаються третій день донести до людей справжні причини відсутності тепла.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 12 листопада стало відомо, що АТ «Криворізька теплоцентраль» на повну потужність запустила 4 котельні із 6-ти.

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв запропонував, щоб державне підприємство «Енергоринок» погасило свої борги перед АТ «Криворізька теплоцентраль», після чого НАК «Нафтогаз» виділить номінації для початку роботи станції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: