Рентабельність будівельних проектів України на сьогодні досягає 100-200% - експерт

Рентабельність будівельних проектів України на сьогодні досягає 100-200% - експерт

За експертною оцінкою, інвестори, які беруть участь у купівлі квартир на первинних етапах забудови, заробляють від 20% до 40% на вкладений капітал

В Україні без зайвих зусиль можна підібрати інвестиційний портфель квартир для здачі в оренду з прибутковістю 12-15% річних. Про це заявив CEO DIM Realt Олег Кравченко, коментуючи інвестиційну привабливість України.

На його думку, мало хто вголос озвучує, що рентабельність в будівельних проектах на сьогодні досягає 100-200%. Інвестори, які беруть участь у купівлі квартир на первинних етапах забудови, заробляють від 20% до 40% на вкладений капітал.

«Без зайвих зусиль можна підібрати портфель інвестицій квартир для здачі в оренду з прибутковістю 12-15% річних, що для Європи є важко досяжним показником. Аграрії в нашій країні мають гідні показники прибутку, інше питання — в їх офіційному оприлюдненні. Ці ж побоювання мають компанії з інших високоприбуткових областей бізнесу в Україні —  геймінг-індустрія, ритейл, кластер підприємців, які займаються криптовалютою», — зазначив експерт.

Перспективи України і її інвестиційна привабливість очевидна для людей з бізнес-середовища, що, на жаль, не збігається з позиціонуванням нашої країни в ЗМІ, вважає Кравченко.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада ухвалила законопроект, що встановлює новий термін «будівельної амністії» в Україні. За проект закону № 3696 «Про внесення зміни до пункту 9 розділу V «Прикінцеві положення» закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт», 22 березня 2018 року проголосувало 276 депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: