У Дніпропетровській області реконструюють усі опорні та основні школи

У Дніпропетровській області реконструюють усі опорні та основні школи

Божедарівська школа після реконструкції

За минулі три роки в області було відремонтовано 70 шкіл

У Дніпропетровській області реконструюють усі без винятку школи. Про це повідомив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

«Сьогодні на селекторній нараді областей з Міністерствами регіонального розвитку та освіти говорили про реконструкцію шкіл. На відео, яке було показано всім керівникам міністерств та областей, було п'ять шкіл, з них три з Дніпропетровської області. Але це лише початок», - заявив Голик.

Він нагадав, що реконструкція шкіл в Дніпропетровській області передбачає капітальний ремонт, після якого залишаються лише стіни, все інше перебудовується за сучасними технологіями з урахуванням енергозбереження, створення сучасних умов для навчання, а також умов для дітей з обмеженими можливостями (інклюзивна освіта).

Радник продемонстрував проект реконструкції однієї зі шкіл - у Божедарівську Криничанського району Дніпропетровської області. Всі роботи будуть завершені вже наступного року.

За словами Голика, зараз у Дніпропетровській області реконструюються одночасно більше 20 шкіл. За минулі три роки в області було відремонтовано 70 шкіл.

«Все це стало можливим в результаті ініційованої президентом Петром Порошенком децентралізації. Регіони отримали достатньо коштів й свободи дій, щоб реалізувати основні соціально-економічні проекти в кожній області. Ми зосередились на дорогах, медичних і освітніх установах. Результати нашої роботи, як команди Порошенка, вже можна побачити на власні очі», - зазначив радник Дніпропетровського губернатора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: