Україна має намір з’єднати дорогою Одесу з Гданськом

Україна має намір з’єднати дорогою Одесу з Гданськом
До Гданська можна буде дістатися з Одеси 

Побудова української ділянки автотраси дозволить поєднати Одесу з портами Триміста

Міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв збудувати український відрізок автомагістралі, що дасть можливість поєднати дорогою швидкісного руху Гданськ з Одесою. Про це під час візиту до міста Ярослав на південному сході Польщі заявив міністр інфраструктури Польщі Анжей Адамчик, інформує rmf24.pl.

«Міністр Омелян поінформував під час зустрічі (в п’ятницю 22 червня - ред.), що українська сторона готує і приступить до реалізації великого дорожнього проекту, який поєднає Львів з Одесою з відгалуженням до Києва. Це буде автодорога швидкого руху. Ми сподіваємося, що це дасть можливість поєднати Одесу з портами Триміста (Гданськ, Гдиня, Сопот — ред.)», - сказав Адамчик.

Він зазначив, що в наступному році розпочнеться будівництво комерційної автомагістралі довжиною 80 км, яка об'єднає Львів з кордоном із Польщею у пункті пропуску «Корчова-Краківець», до якого проходить автомагістраль А4.

Раніше міністри інфраструктури України та Польщі Володимир Омелян та Анджей Адамчик домовилися створити робочу групу для запуску залізничного маршруту сполученням Люблін-Львів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: