Активісти розібрали конструкції із українською символікою на Майдані: фото, відео

Активісти розібрали конструкції із українською символікою на Майдані: фото, відео

Розібрані конструкції

Фото: Vitaly Manko / Facebook

Поліція каже, що діям активістів, що розібрали конструкції, буде надано правову оцінку

Поліція Києві зафіксувала дії активістів в центрі Києва, які розібрали металеві конструкції із символікою України. Двох активних учасників цих подій доставили до управління поліції. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«За закликами спікерів та організаторів люди, які прийшли на акцію, вирішили розібрати конструкції із державною символікою. Конструкції, які символізували єдність України і Криму. Аби не провокувати ситуацію, поліцейські не втручалися, але зафіксували дії тих осіб, які це робили. Кожному з них буде надана правова оцінка», - зазначив Андрій Крищенко.

У той же час керівник столичних правоохоронців відзначив, що акція в центрі Києві відбулася без грубих порушень правопорядку:

«Незважаючи на поведінку окремих осіб, правоохоронці не допустили провокацій і сутичок. До управління поліції доставили двох активних учасників».

Інформація про демонтаж конструкцій зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: