Бандити зламали двері і захопили квартиру Максакової у центрі Києва

Бандити зламали двері і захопили квартиру Максакової у центрі Києва
Марія Максакова

Дев’ятьох осіб, які брали участь у захопленні квартири, доставили до відділку поліції

Група невідомих чоловіків, зламавши двері, проникла у квартиру на бульварі Тараса Шевченка у Києві, де проживає вдова екс-депутата держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова. За фактом захоплення житла Максакової розпочато кримінальне провадження, дев’ятьох осіб, які брали участь у протиправних діях, доставили до відділку поліції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці.

«У четвер, 18 жовтня 2018 року, група невідомих чоловіків, зламавши двері, проникла у квартиру на бульварі Т. Шевченка у Києві, де проживає вдова екс-депутата держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова», - повідомили у прокуратурі.

Вказано, що у цей час в приміщенні знаходилися син Максакової та няня.

«Невідомі, які поводилися агресивно, змінили на дверях замки та вимагали звільнити приміщення. Отримавши повідомлення про захоплення житла, правоохоронці виїхали на місце події. У подальшому дев’ятьох осіб, які брали участь у протиправних діях, доставили до Шевченківського управління поліції», - зазначили у прокуратурі.

Наразі, як зазначається, за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 356 КК України (Самоправство).

Проведення досудового розслідування доручено Шевченківському управлінню поліції. Хід слідства прокуратурою взято на контроль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: