Благодійний Віденський бал у Києві зібрав для дітей понад 800 тис. грн

Благодійний Віденський бал у Києві зібрав для дітей понад 800 тис. грн
ВІденський бал у Києві

Аукціонні лоти були переважно від відомих спортсменів

Щорічний благодійний Віденський бал, який пройшов в мерії Києва 21 квітня, зібрав понад 800 тис. грн на програми столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Аукціонні лоти були переважно від відомих спортсменів, так як і сам бал був приурочений до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві і присвячений спортивним досягненням. Свої лоти надали Андрій П'ятов, Олександр Шовковський, Олексій Михайличенко, а також Григорій Суркіс – саме він виставив в якості лоту на аукціон власну колекцію раритетних м'ячів і сам же виграв цей лот за 200 тис. грн, але віддав лот гостю, який запропонував 190 тис. грн.

Одним з найдорожчих лотів аукціону стала картина художниці Лани Кауфман. Полотно «Океан» придбав за 110 тис. грн відомий телепродюсер Влад Багінський. За словами автора, робота поєднує в собі силу, гармонію і енергію трьох океанів: Атлантичного, Індійського і Тихого.

Знаменитий український шоколатьє Валентин Штефаньо безпосередньо під час балу створив авторський шедевр – дерево з шоколаду, на яке пішло 15 кг солодкого матеріалу. Цей авторський лот пішов з молотка на аукціоні за 15 тис. грн.

«Кожного разу бал стає значущою благодійною і соціальною ініціативою, яка знаходить все більше відгуків у суспільстві», – зазначила ексклюзивний організатор віденських балів у Києві Марина Ігнатуша і додала, що пропозиції від потенційних благодійників продовжують надходити навіть після балу.

Кошти від благодійного аукціону будуть передані в столичний Центр реабілітації дітей з інвалідністю.

Дивіться неймовірні фото Віденського балу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: