«Бориспіль» узгодив 17 рейсів Ryanair

«Бориспіль» узгодив 17 рейсів Ryanair

Про розклад польотів ще семи рейсів ведуться переговори

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» та ірландська авіакомпанія Ryanair узгодили розклад польотів по 17-ти із 24-х запитаних рейсів. За рештою сімома ще ведуться переговори. Про це в інтерв'ю Data.ua розповів генеральний директор аеропорту «Бориспіл» Павло Рябінкін.

«Ryanair просить їх поліпшити з точки зору розкладу. Якщо у нас такі можливості будуть, ми їх покращимо, якщо ні, то вони полетять в той час, який запропонуємо ми. Всі 24 частоти, які запитані, можуть відбутися, але можливі корекції. хто заздалегідь купив квитки, повинні знати, що відхилення щодо вильоту можуть бути плюс-мінус 1-2 години», - сказав він.

Також ірландський лоукост-перевізник продовжує розширювати географію маршрутів з Києва. 31 жовтня до вже наявних напрямків може бути доданий Бидгощ (Польща). Продаж квитків на сайті Ryanair вже розпочато.

«Бидгощ запитуваний. Це невеликий аеропорт в Польщі. Як я розумію, Ryanair розвивають польський напрямок як максимальний ринок трудової міграції. Час погоджуємо», - сказав Рябікін.

Крім відкриття нових маршрутів сторони розглядають можливість створення бази з технічного обслуговування і ремонту (ТОіР) літаків Ryanair у «Борисполі». А це, в свою чергу, забезпечить новими робочими місцями українських технічних фахівців.

Зараз на європейських базах технічного обслуговування і ремонту літаків Ryanair працює понад 20% фахівців з України. Більшість наших співвітчизників працюють у Польщі та Литві.

Як повідомлялося раніше, Ryanair запускає рейси з «Борисполя» в шість міст Польщі, а також по одному напрямку в Німеччину, Іспанію, Литву, Словаччину, Великобританію і Швецію.

До слова, Рябікін отримав у червні 642 тисяч 967 гривень заробітної плати. Минулого року річна зарплата Рябікіна склала 3,632 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: