Бучанська мерія закупить для своїх чиновників бензину на півмільйона

Бучанська мерія закупить для своїх чиновників бензину на півмільйона

Бензин виключно для автотранспорту підрозділів Бучанської міської ради та особисто службового автомобіля мера Анатолія Федорука

9 березня Бучанська рада оголосила новий тендер на закупівлю пального для службового автопарку. Початок аукціону відбудеться 27 березня

Про це повідомляє «Моя Київщина» з посиланням на «Громаду Приірпіння».

Усього Бучанська рада для свого автопарку планує закупити 12 500 л бензину А-95, 500 л – А-92 та 600 л – дизпалива. Ціна закупівлі – майже 450 тис. грн.

12_30

У минулому році Бучанська рада закупила бензин тричі, на загальну суму близько 340 тис. грн. У раді видають талони на бензин для заправки.

У грудні 2017 році Бучанська рада вирішила придбати 2 тис. літрів бензину А-95 на суму 55 тис. грн. Договір був підписаний з ПП «Укрпалетсистем». Це мережа заправок UPG, одна з яких не так давно відкрилася в Бучі по вул. Шевченка.

У листопаді 2017 року у цієї ж компанії Бучанською радою було закуплено 4 тис. л бензину А-95, на суму майже 105 тис. грн.

Це при тому, що в квітні 2017 року Бучанська рада закупила 7 тис. літрів бензину А-95 на суму майже 170 тис. грн. Договір був укладений з ТОВ «Технологічна паливна компанія».

Це витрати виключно на обслуговування автотранспорту підрозділів Бучанської міської ради та особисто службового автомобіля міського голови Анатолія Федорука AUDI А 6, яким мер користується в позаробочий час та у вихідні дні й на якому він неодноразово потрапляв в ДТП.

Комунальне підприємство «Бучанське УЖКГ» закуповує паливо для своїх потреб окремо.

У відповідь на запит бучанця Олександра Чупровського в.о. керуючого справами Бучанської ради Дмитро Гапченко повідомив, що на балансі Бучанської ради перебувають 6 автомобілів.

Бучанці кажуть, що з цих 6-ти автівок, в раді користуються лише чотирма.

Депутат Бучанської ради Андрій Подкідишев неодноразово робив зауваження чиновникам, які їздять на службових авто в неробочий час: «Я піднімав питання витрат шалених коштів на бензин для службових автомобілів в раді. Оскільки, багато разів бачив як міського голову Федорука так і працівників міськради на службових авто в неробочий час та на вихідних. Я робив зауваження працівникам ради, зокрема, екс-заму Федорука Олександру Смолькіну, щоб він не їздив на службовій Шкоді у своїх приватних справах. До речі, він користувався службовою машиною для поїздок в магазин, навіть після того, як звільнився з посади заступника».

«У неділю, 18 березня, увечері, близько 20-ї години я бачив Федорука на службовій «Ауді» біля будинку на Енергетиків, 2. Поряд з кав’ярнею «Бануш» ведеться будівництво ще якоїсь кав’ярні в приміщенні колишнього магазину промтоварів. Він там часто буває», – додав Подкідишев.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: