Через снігопад у Києві можуть оголосити понеділок вихідним днем

Через снігопад у Києві можуть оголосити понеділок вихідним днем

КМДА просить киян уважно стежити за повідомленнями міської влади

У разі значного погіршення погодних умов у Києві міська влада рекомендуватиме оголосити понеділок, 19 березня, вихідним днем. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час засідання Київського міського оперативного штабу із ліквідації надзвичайних ситуацій.

Першочергово це стосуватиметься дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, про що буде повідомлено окремо, інформує прес-служба КМДА.

Перший заступник голови КМДА просить киян уважно стежити за повідомленнями міської влади та дотримуватися рекомендацій фахівців. 

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, 17 та 18 березня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади (вдень 17 березня помірний сніг), хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 5-7° морозу (вночі 18 березня близько 10° морозу).

У зв'язку зі складними погодними умовами, сьогодні, 16 березня, з 19:00 і до понеділка, 19 березня, вводиться режим обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту до столиці. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: